Projectmanagement software, waar op letten?

Leestijd: ongeveer 2 minuten 10 april 2020 0 reacties

Tip: gebruik projectmanagement software voor het beheren van je projecten. Top 2:
(1) Silvasoft  (2) AFAS

Het kiezen van projectmanagement software voor uw nieuwe project is niet eenvoudig. Het is immers niet alleen belangrijk dat het programma van goede, betrouwbare kwaliteit is, maar het is ook belangrijk dat de projectmanagement software goed aansluit bij uw bedrijfsprocessen. Hoe kiest u nu makkelijk voor een programma dat perfect bij uw bedrijf past? Wij geven u graag een aantal tips.

1. Breng uw behoeften in kaart

Ieder bedrijf heeft eigen behoeften wanneer het gaat om projectmanagement software. Breng eens in kaart waar uw behoeften en prioriteiten liggen. Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat u wel en niet nodig heeft binnen de softwareoplossing.

2. Let goed op het gebruiksgemak

Projectmanagement software kan wel goed bij u passen, maar is niet effectief wanneer het niet optimaal gebruikt kan worden. Het komt vaker voor dat bedrijven gaan werken met software die geheel of gedeeltelijk niet goed begrepen wordt. De moeilijkheidsgraad ligt te hoog. U wilt dat iedereen makkelijk om kan gaan met de software, want alleen dan wordt de software ook effectief gebruikt. Let daarom altijd goed op het gebruiksgemak.

3. Kijk goed naar integratiemogelijkheden

Het is belangrijk dat de projectmanagement software goed integreert met andere softwareoplossingen waar u gebruik van maakt. Dit bespaart u in de regel veel tijd en kan u daarom ook aardig wat geld besparen.

4. Aandacht voor support

Een programma kan perfect lopen, precies zoals u het wilt, maar ineens komt er een storing voorbij en u zit met de handen in het haar. Wat wilt u op zo’n moment? Precies, u wilt contact kunnen leggen met een ervaren support, zodat u direct de oplossing aangereikt krijgt. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de mate van support die aanwezig is bij de aanbieder van de projectmanagement software.

5. Kies voor schaalbare software

Schaalbaarheid is belangrijk. Uw bedrijf blijft ontwikkelen en, hopelijk, ook groeien in de toekomst. Zaken waar u nu geen behoefte aan heeft binnen een softwareoplossing kunnen op een later moment wel nodig zijn. Door te kiezen voor een schaalbare oplossing kan de projectmanagement software eenvoudig met uw bedrijf meegroeien.

Vergelijk altijd meerdere softwareoplossingen

Vergelijk altijd diverse projectmanagement softwareoplossingen op de punten die u belangrijk vindt. Bij Cloudhints kunt u eenvoudig en onafhankelijk vergelijken om de beste oplossing voor uw onderneming te vinden.

Silvasoft projectmanagement software

Silvasoft projectmanagement software

De best gewaardeerde projectmanagement software van 2024!

(85 reviews)9.6/10
Projectmanagement software € 6,45 p/m
Ongelimiteerd
Inclusief mobiele app
30 dagen gratis
Projectmanagement software incl. factureren € 13,90 p/m
Ongelimiteerd
Inclusief factureren
Inclusief mobiele app
Projectmanagement software incl. boekhouden € 19,40 p/m
Ongelimiteerd
Inclusief boekhouden
Inclusief mobiele app
Projectmanagement software incl. boekhouden en factureren € 26,85 p/m
Ongelimiteerd
Inclusief boekhouden
Inclusief factureren
(15 reviews)8.5/10
Projectmanagement in de ERP software van AFAS Prijs op aanvraag
Eén ERP-oplossing
+ Urenregistratie
+ Boekhouding & CRM

Vergelijk alle projectmanagement software op prijs, reviews en functies!

Doorlezen:

Geen reacties

Plaats reactie

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Plaats als eerste een reactie!

Plaats reactie