Visma.net

Visma.net
0.0/10
Op basis van 0 geverifieerde reviews

Over Visma.net

Financiële grip op je project:
Een projectteam bestaat uit verschillende mensen; de project manager, project controller, consultants en administratieve krachten. Mensen die allemaal op een andere manier naar een project kijken en een andere informatiebehoefte hebben om een project optimaal te kunnen voltooien. Visma.net Project Accounting ondersteunt medewerkers binnen de verschillende rollen. Van budgettering tot realisatie, van facturatie tot betaling.

Efficiënt samenwerken in één systeem:
Doordat iedereen werkt binnen hetzelfde cloudsysteem, hoeven medewerkers geen losse lijstjes bij te houden en zijn gegevens altijd en overal beschikbaar. Dit zorgt voor gestructureerd werken wat de kwaliteit en efficiency van het project ten goede komt.

Automatiseren projectadministratie:
Met toewijzingsregels bepaal je hoe je de vaste en variabele kosten en opbrengsten toewijst. Door bij het aanmaken van het project toewijzingsregels te definiëren, wordt de juiste allocatie van kosten en opbrengsten toegepast. Dit scheelt veel werk, zorgt dat de administratie altijd up-to-date is en levert een hoge mate van betrouwbaarheid op.

Aanbod van Visma.net

Visma.net € 545,00 p/m

Meer grip op je project met financiële projectadministratie: - Automatisering in projectadministratie - Kostenreductie, meer grip op projecten en tevreden klanten

Projectdashboards
Projectsjablonen
Projectfacturatie
0.0/10
Op basis van 0 geverifieerde reviews

Reviews

Plaats review

Cijfer 0 stars
0 / 5 (0 )

0%

 • Prijs
  User: 0%
 • Pakket
  User: 0%
 • Service
  User: 0%
 • Helpdesk
  User: 0%


No one has rated this yet, be the first! No one has rated this yet, be the first!Er zijn nog geen reviews. Schrijf als eerste een review!

Leave A Comment